Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودبرداری غیرایمن مدرسه وقفی در یاسوج جان شهروندان را تهدید می‌کند و همین موضوع سبب گلایه شهروندان این شهر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس یکی از شهروندان یاسوجی با ارسال تصاویری از گودبرداری غیر ایمن در این شهر با ابراز گلایه از سازمان نوسازی مدارس و اوقاف و امور خیریه استان گفت: گود برداری نا ایمن و خطرناک مدرسه قدیمی منطقه بنسنجان یاسوج تهدیدی برای جان شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گودبرداری غیراصولی علاوه بر ایجاد خسارات مالی، امنیت جانی مردم را نیز به‌خطر می‌اندازد و مسئولان شهری وظیفه دارند تا تمام تلاششان را در راستای تامین امنیت مردم به‌کار ببرند اذعان داشت: مدرسه وقفی و قدیمی منطقه بنسنجان توسط نوسازی مدارس و اوقاف خاکبرداری شد و حالا یک دیوار با ارتفاع 6 متر باقی مانده که هرلحظه امکان فرریختن آن وجود دارد.

این شهروند اظهار داشت: بنا به گفته اهالی منطقه نوسازی مدارس قصد داشت تا با خاکبرداری از این ملک وقفی آن را در اختیار فروشگاه های بزرگ قرار دهد اما اوقاف و امور خیریه و ورثه مالک وقف کننده از این کار به دلیل وقف خاص بودن جلوگیری کردند.

او در پایان از خبرنگار ما خواست تا برای ایمن سازی و برداشتن دیواری که هر لحظه امکان تخریب آن وجود دارد از طریق انتشار رسانه ای موضوع اقدام کنیم و گفت: وضعیت کنونی گودبرداری برای ساکنان اطراف دارای خطراتی از جمله ریزش است و مسئولان باید در این رابطه چاره اندیشی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد

ایسنا/گیلان رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت با بیان اینکه ظرفیت سامانکده سگ‌های بلاصاحب شهرداری کامل شده، گفت: چالش جدی رشت، غذادهی بی‌رویه برخی از شهروندان به سگ‌های بلاصاحب است.

علی مقصودی امروز ۱۲ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وظایف شهرداری درخصوص ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، اظهار کرد: جمع‌آوری، عقیم‌سازی و واکسیناسیون سگ‌های بلاصاحب توسط شهرداری رشت انجام شده است.

وی با بیان اینکه وظیفه شهرداری نگهداری، جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب است، افزود: شهروندان می‌توانند با شماره ۱۳۷ شهرداری رشت تماس بگیرند و موارد تجمع سگ‌های بلاصاحب را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت با اشاره به تکمیل ظرفیت سامانکده سگ‌های بلاصاحب شهرداری، گفت: ۴۵۰ سگ در این سامانکده حضور دارد که با این تعداد ظرفیت سامانکده تکمیل شده است.

مقصودی، چالش پیش‌روی شهر را غذادهی بی‌رویه تعداد کمی از شهروندان به سگ‌های بلاصاحب دانست و تصریح کرد: این غذادهی سبب تجمع سگ‌ها در نقاط مختلف شهر بخصوص در حاشیه پارک‌ها و رودخانه‌ها شده است.

وی با تاکید بر اینکه غذادهی غیر اصولی تعداد کمی از شهروندان در نزدیکی منازل مسکونی و در محیط شهری سبب تجمع سگ‌ها شده است، خاطر نشان کرد: غذادهی سگ‌ها باید خارج از محیط شهری انجام شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت تاکید کرد: سگ حیوان بازیگوشی است و رفتار این حیوان با رفتار انسان همخوانی ندارد؛ شاید رفتار انسان‌ها، تنش‌ها و حرکات آنها به چشم سگ‌ها به عنوان بازی دیده می‌شود به همین دلیل گاهاً شاهد وقوع حوادث گزیدگی سگ‌ها به انسان خواهیم بود.

مقصودی با بیان اینکه شهر رشت، شهری با تراکم جمعیت بالا است و حدود ۸۴۰ هزار نفر جمعیت دارد، افزود: با این تراکم جمعیت نمی‌توانیم این انتظار را داشته باشیم که هر کجا خواستیم سگ‌ها حضور داشته باشند، مقوله غذادهی غیر اصولی به سگ‌های بلاصاحب سبب تعارض رفتار بین انسان و حیوان می‌شود.

وی با اشاره به کارگروه ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، گفت: باتوجه به اینکه ظرفیت سامانکده تکمیل شده و نیازمند معرفی مکان یا محیط برای رهاسازی سگ‌های بلاصاحب هستیم که این مهم نیازمند تصمیم کارگروه است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت گفت: شهرداری رشت تنها شهرداری است که ساماندهی سگ‌ها را انجام می‌دهد به همین دلیل سایر شهرها سگ‌های بلاصاحب را به این شهر منتقل می‌کنند و این عمل برای شهر ایجاد مشکل می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها