Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله سید نصیر حسینی روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: این کمبودها و مشکلات باید هر چه سریعتر و با برنامه ریزی های لازم از سوی متولیان امر کاهش یابد. 

وی افزود: حوزه آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد با توجه به داشتن جمعیت دانش آموزی بالا باید مورد توجه ویژه قرار گرفته و زیرساخت های آموزشی لازم نیز در آن فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج خواستار اختصاص اعتبار خاص به حوزه آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد شد. 

آیت الله حسینی بر لزوم تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز مدارس شهرستان بویراحمد از جمله در زمینه آزمایشگاهی و کارگاهی تأکید کرد. 

وی بیان کرد: شیوع بیماری کرونا موجب اُفت تحصیلی شدید دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان بویراحمد و بروز برخی آسیب ها بین آنان شده که لازم است این مسائل آسیب شناسی و برای کاهش و جبران آنها چاره اندیشی شود. 

آیت الله حسینی عنوان کرد: دستگاه های خدمات رسان کهگیلویه و بویراحمد به هیچ وجه اقدام به قطع آب، برق یا گاز مدارس شهرستان بویراحمد به دلیل بدهی نکنند. 

فرماندار بویراحمد نیز گفت: یکی از راهکارهای مناسب برای کاهش مشکل کمبود فضای آموزشی در این شهرستان تملک و خرید زمین های با کاربری آموزشی تعیین شده در طرح تفضیلی از سوی اداره آموزش و پرورش شهرستان به منظور ساخت مدارس جدید است. 

شهرام مهدوی مطلق اظهار داشت: دریافت سه درصد عوارض شهرداری ها از سوی اداره آموزش و پرورش بویراحمد می تواند راهگشا بوده و کمک بسزایی به کاهش بخشی از کمبودها و مشکلات حوزه آموزش و پرورش این شهرستان و تأمین تجهیزات و امکانات آموزشی در مدارس آن کند. 

وی افزود: نیازمندی ها و کمبودهای مدارس بویراحمد هر چه سریعتر برآورد و اعلام شود تا فرمانداری شهرستان نیز برای اختصاص اعتبار مورد نیاز به منظور کاهش بخشی از آنها پیگیری ها و رایزنی های لازم را انجام دهد. 

مهدوی مطلق بیان کرد: هر کدام از دستگاه های خدمات رسان کهگیلویه و بویراحمد که آب، برق یا گاز مدارس بویراحمد را به دلیل بدهی قطع کند برخورد قاطع از سوی فرمانداری شهرستان با آن خواهد شد. 

وی عنوان کرد: اداره آموزش و پرورش بویراحمد نیز برای پرداخت بدهی آب، برق و گاز مدارس این شهرستان به دستگاه های خدمات رسان کهگیلویه و بویراحمد اقدام کند. 

رییس اداره آموزش و پرورش بویراحمد نیز گفت: این شهرستان و به ویژه حاشیه شهر یاسوج به لحاظ فضای آموزشی دارای مشکل حاد و اساسی است. 

کورش دلشاد سرانه فضای آموزشی بویراحمد را ۳.۳ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: دلیل اصلی پایین بودن این میزان نسبت به دیگر نقاط  کهگیلویه و بویراحمد مهاجر پذیر بودن شهرستان است. 

وی افزود: هر سال بین سه تا پنج هزار نفر به جمعیت دانش آموزی بویراحمد افزوده می شود که این تعداد از دیگر مناطق کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان مهاجرت می کنند. 

رییس اداره آموزش و پرورش بویراحمد بیان کرد: هم اینک ۳۶ باب مدرسه استیجاری و ۴۱ باب مدرسه کانکسی در این شهرستان وجود دارد و هفت باب مدرسه نیز در آن در حال ساخت است. 

دلشاد تعداد مدارس بویراحمد را ۵۹۸ باب با ۲ هزار و ۸۰۵ کلاس درس اعلام و عنوان کرد: حدود ۷۰ هزار دانش آموز پسر و دختر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در این شهرستان مشغول به تحصیل هستند. 

وی ابراز داشت: انتظار می رود که توزیع بسته های آموزشی، فرهنگی و معیشتی بین دانش آموزان کم بضاعت بویراحمد از سوی سپاه این شهرستان عادلانه تر باشد. 

برچسب‌ها مدارس کهگیلویه و بویراحمد یاسوج وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کهگیلویه و بویراحمد یاسوج مدارس کهگیلویه و بویراحمد یاسوج وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان اداره آموزش و پرورش بویراحمد آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه و بویراحمد حوزه آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته است، گفت:‌ اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از معلمان سرآمد استانی و کشوری که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد اظهار داشت: مسئله، علم و ارزش ذاتی علم است و آن چیزی که مهم است این است که در اروپا علم ارزش ذاتی نداشت و بشر قصد داشت با علم بر انسان‌ها مسلط شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در دیدگاه عمومی علمی ارزشمند است که سود بیشتری دارد افزود: در قدیم به جمله علم بهتر است یا ثروت دقت نکردیم و روی آن فکر نکردیم و آن را جدی نگرفتیم و در حال حاضر شاهد این هستیم که ارزش علم به سودآوری آن است و آن رشته‌ای که سودآوری بیشتری دارد ارزش بیشتری هم دارد.

شاخصه علم در جامعه اسلامی نباید به سودآوری آن باشد

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی شاخصه علم نباید به سودآوری آن باشد بیان کرد:  جامعه اسلامی اگر شاخصه‌های علم را شاخصه‌های اسلامی بداند باید برای علم ارزش زیادی قائل باشد چه سودآور باشد چه نباشد.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه نظام آموزشی باید سالم باشد عنوان کرد: اگر نظام آموزشی ما سالم بود شاهد پیشرفت هستیم و ارزش معلم بالا می‌رود چرا که دیگر ارزش‌های مادی مطرح نیست.

وی با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته تصریح کرد: اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد.

معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود

امام جمعه همدان  با بیان اینکه تلاش ما باید بر ایجاد یک جایگاهی در بین قشر دانشجو و استاد باشد، تصریح کرد: باید ارزش‌های خودمان را از سمت مادی دور کنیم و سعی ما بر این باشد که معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود.

وی افزود: سعی ما باید بر این باشد که جامعه به رشد خودش برسد و معلم باید به ارزش ذاتی خودش برسد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه احترام به معلم یکی از واجب ترین کارها است افزود: یکی از برکت‌های علم همین است که به معلم احترام گذاشته شود و جایگاه والای معلمان در سطح جامعه حفظ شود.

معلمان در پرورش نخبگان نقش کلیدی دارند

استاندار همدان با  اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان معلمان هستند گفت: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می‌شوند که این خودش ارزشمند است.

 علیرضا قاسمی فرزاد اظهار داشت: فرهنگیان نقش کلیدی در تعلیم و تربیت جامعه ایران اسلامی با توجه به غنای بالای فرهنگی آن دارند که باید به این قشر توجه خاصی شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت فرهنگی از غنای بالایی برخوردار است تصریح کرد: آموزش و پروش در کشور ما در حوزه های مختلف از یک قدمت و عظمت بسیار بالایی برخوردار است که نقش بسیار زیادی را دارد.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه تاثیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب دو چندان شد بیان کرد:  انقلاب اسلامی به ما یاد داد که این ارگان هم انسان ساز است و هم اینکه تاثیر زیادی در رشد و توسعه این مرز و بوم نقش دارد.

استاندار همدان با بیان اینکه بسیاری از مقامات استانی و کشوری تا کنون از خانواده آموزش و پروش هستند عنوان کرد: بسیاری از مقامات دولتی ما از نیروهای بسیار توانا و دلسوز و متعهد در همین ارگان هستند و آموزش‌وپرورش پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی نشان داده که این نهاد مقدس انسان‌ساز و پرورش‌دهنده نیروی تواناست.

وی با اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان توسط معلمان هستند عنوان کرد: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می شوند که این خودش ارزشمند است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد