Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز فیلی عصر دوشنبه در نشست کارگروه زلزله استان افزود: این امر به منظور پیش بینی مکان‌های اضطراری در زمان وقوع زلزله انجام می‌شود.

وی بیان داشت: در شهرهای پرجمعیت استان همچون یاسوج، دوگنبدان، دهدشت، سی سخت و باشت سایت‌های مناسب امکان سنجی و شناسایی می‌شوند.

فیلی افزود: در این راستا باید مطالعات لازم از سوی راه و شهرسازی انجام و نقشه‌های اجرایی برای آماده کردن این مکان‌های اسکان و تأمین اعتبار به شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باید در این راستا کارگروه ویژه تشکیل و اعضای این کارگروه موظف به پیگیری جانمایی و تأمین زیرساخت‌های این مکان از جمله آب، برق، گاز، سکوبندی و محوطه سازی هستند.

فیلی افزود: همچنین راه و شهرسازی با اعتبار یک میلیارد تومان نسبت به تهیه و نصب هشت دستگاه شتاب نگار در نقاط مختلف شهر یاسوج اقدام کند.

وی بیان داشت: در مصوبات گذشته تعیین سامانه پهنه بندی خطرپذیری زلزله شهر یاسوج و تعیین حریم گسل‌های این شهر مصوب شد و راه و شهرسازی با همکاری دانشگاه یاسوج به عنوان مشاور، عملیات مطالعات تکمیلی در این راستا را انجام دهند.

معاون عمرانی استانداری تاکید کرد: در راستای نصب دستگاه‌های لرزه نگار نیز مبلغ سه میلیارد ریال اعتبار تأمین و به مدیریت بحران استانداری ابلاغ می‌شود و اعتبار مورد نیاز در خصوص ایجاد سامانه زلزله شهر یاسوج نیز باتوجه به مطالعات قبلی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تأمین شود.

وی افزود: مدارس غیرانتفاعی نیز تا پایان خردادماه مهلت دارند که با همکاری نوسازی مدارس، مشکلات ایمنی مدارس غیرانتفاعی را رفع کنند.

کد خبر 4824702

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج استانداری کهگیلویه و بویراحمد قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف بوشهر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ایلام شهادت شهرکرد سپاه پاسداران تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه گرگان شیراز مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان

محمد فرهاد گفت: در قالب طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های استان، تاکنون ۲۵۰ کیلومتر خط انتقال آب، ۱۱۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۲۰ باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۸ حلقه چاه و بهسازی ۴ دهنه چشمه در روستا‌های مشمول این طرح اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های استان به منظور محرومیت زدایی و رفع تنش آبی روستا‌های استان با اعتبار ۵۲۸ میلیارد تومان و برای ۱۶۹ روستا از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و در حال حاضر ۴۸.۶ درصد پیشرفت دارد.

وی بیان کرد: این طرح ۶۷ هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از ۸۰ درصد به ۸۶ درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای ۱۲۰ روستای دیگر استان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • تجلیل مسئولان از مقام شامخ معلم در کلاسهای درس
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور